Expeditionen avbruten pga dåligt väder

Kraftig vind, hårt regn och prognoser som visar på mer vind, minusgrader och snöbyar gör att Johan och Patrik tvingas bestämma sig för att avbryta.
De är givetvis mycket ledsna för det men ingen radiokörning är värd att riskera säkerheten för, även om Johans motto är "Vad gör man inte för att bli QRV!". Det här är just en sån sak som man inte gör!

Expedition cancelled due to really bad weather
Strong wind, hard rain and weather predictions showing more wind, temperatures below 32F and heavy snow has forced Johan and Patrik to decide to cancel the expedition.
They are really sad about this off course but no QSO is worth the risk of personal injury, even though Johan's saying is "What don't you do to get QRV". This is one of those things you don't do!.

1 kommentar:

SM0HPL sa...

Riktigt tråkigt att vädret satte käppar i hjulet för er! Det blev dock en mirakulös vändning mot helgen och Peder/SM0GNS och jag lyckades knata upp till toppen den 25:e juli (min 50-årsdag) för att köra 15 QSO - vi hade en enorm tur - klarblå himmel, ingen vind, kraft i benen - en dag att minnas! Hoppas att ni gör ett nytt försök nästa år och att ni har lika tur med vädret då som vi hade i år. Jag ser fram emot att köra Keb också...

73 de Anders
SM0HPL/2/P